Att skilja på gott och ont

Idag undervisar vår präst Magnus på ämnet "Att skilja på gott och ont?"

Fäst dina ögon på Jesus

Lisette är medlem i församlingen och arbetar nu för "Ungdom med uppgift". Hon berättar om sina erfarenheter av att ha blicken fäst på Jesus och följa Hans kallelse.

Du valde mitt hjärta

Lise-Lotte Persson predikar om vad och vem som lyckas nå vårt innersta. - "Av allt du må bevara må du må bevara ditt hjärta för ditt hjärta styr ditt liv."

Sänd mig

Jesus kallar människor att följa honom. Följ Jesus så är du en Jesu lärjunge men samtidigt, låt Jesus göra dig till hans lärjunge. Vissa kallar Jesus till särskild tjänst i hans kyrka. Denna söndag och predikan uppmuntrar dig som har tankar eller upplevelsen av en en sådan kallelse att söka vägledning i din församling.

Perspektiv 15 juli

Att inte döma

Dagens predikan är på temat Att inte döma.

Perspektiv 8 juli

Perspektiv – 1 juli

Förlorad och återfunnen

Förlorad och återfunnen? Vad är viktigt att som kyrka och som enskild person återta efter tiden med COVID-19, och vad ska vi lämna därhän?

Skatten – Söndagsskola online 5 juli

Idag handlar Skatten om Guds stora kärlek till oss.

Perspektiv – 24 juni

Att vara obekväm

Johannes Döparen - den högstes profet. Temat vi satt i Ängelholm är "att vara obekväm". Det var Johannes, som fick leva ett mycket speciellt liv, ett förberedande liv för Jesus. Vågar vi leva förberedande liv, med väntan och tillit? Vad förbereder du dig på?

Skatten – Söndagsskola online 21 juni

Idag på söndagsskolan pratar vi lite om korset, och delar ut presenter till några som ska sluta på äventyrarna och börja på PUSH.

Perspektiv – 17 juni

Vårt dop

Gud har i dopet gett oss alla en porschemotor, den helige Anden. Vi får ta emot frälsningen som en gåva, helt utan att förtjäna den. Och vi får återvända till dopets nåd och förlåtelse varje dag.

Perspektiv 10 juni